فناوری های کاربردی قابل استفاده در دوران شیوع کرونا
به گزارش گردشگران شاد، با شیوع ویروس کرونا در جهان برخی افراد ابزار متنوعی ابداع کرده اند که در این شرایط کاربرد فراوانی دارند.
به گزارش گردشگران شاد وبه نقل از سی.بی.اس نیوز، چارلی دی آگاتا(Charlie DAgata) خبرنگار سی.بی.اس نیوز برخی از این فناوری ها را معرفی کرده است که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم.
مچ بند ایموتاچ(Immutouch)
یکی از راه های مهم پیشگیری از ابتلا به کروناویروس، خودداری از لمس کردن صورت است زیرا با لمس کردن صورت توسط دست های آلوده، ویروس به غشاهای مخاطی منتقل می شود و فرد را بیمار می کند. یک استارتاپ موسوم به اسلایتلی روبوت(Slightly Robot)، مچ بندی ابداع کرده که می تواند از تماس های مضر دست با صورت پیشگیری کند. اسلایتلی روبوت، در اصل این مچ بند را برای کمک به افرادی ساخته بود که به اختلال موکنی(Trichotillomania) دچار هستند اما این استارتاپ به تازگی مچ بند خود را دوباره طراحی کرده است. این مچ بند موسوم به ایموتاچ(Immutouch) طوری طراحی شده که اگر کاربر صورت خود را لمس کند، با لرزش به او هشدار می دهد. کاربر می تواند این مچ بند را طوری تنظیم کند که اگر خواست به صورت یا چشم خود دست بزند، به او هشدار دهد. ایموتاچ، یک اپلیکیشن همراه دارد که به کاربر در ردیابی فرایند پیشرفت خود و دوری از آلودگی کمک می کند. هدف از ابداع این مچ بند، نشان دادن واکنش نسبت به لمس کردن صورت است تا مغز بتواند بازخورد منفی را نسبت به این کار دریافت کند و تمایل به لمس کردن صورت را کاهش دهد.
آویز/قلاب هایجینهوک
لمس دستگیره درب یکی از کارهایی است که در طول روز چندین بار این کار را انجام می دهیم با این حال با توجه به شیوع بیماری و احتمال ماندن ویروس بر روی چنین سطوحی، خطر لمس کردن آنها بیشتر شده است. استیو بروکس(Steve Brooks) طراح انگلیسی مبلمان این مشکل را با یک وسیله ساده که به نظر می رسد همانند یک قسمت بالای یک گیره لباس است حل کرده است. با قرار دادن بخش خمیده این وسیله بر روی دستگیره درب کاربران به راحتی می توانند توسط قسمت پایین این وسیله درب را باز کنند. از این قلاب می توان برای فشار ، کشیدن یا چرخاندن دستگیره درب استفاده کرد. بروکس گفت ایده او آسانتر کردن زندگی کارکنان بخش مراقبت های بهداشتی است.
کلاه ایمنی هوشمند
نیروهای پلیس در دبی اخیراً یک کلاه هوشمند دارای قابلیت تصویربرداری حرارتی را طراحی کرده اند که برای شناسایی افرادی که درجه حرارت بدن آن ها بالا است و تب دارند (یکی از علائم ابتلا به بیماری کووید-19) مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از مکان های ایالات متحده از فناوری تصویربرداری حرارتی مشابه این فناوری در فروشگاه ها استفاده می کنند تا تشخیص دهند که آیا مشتریانی که آنجا وارد می شوند تب دارند یا خیر.
منبع: خبرگزاری ایسنا