طرز تهیه آبگوشت بادمجان همدان
به گزارش گردشگران شاد، آبگوشت بادمجان یک غذای سنتی همدان هستش که همواره از قدیم ندیما پای ثابت سفره همدانی های عزیز خصوصا در روزهای بارانی بوده
به گزارش گردشگران شاد طرز تهیه آبگوشت بادمجان خوشمزه و بی نظیر
مواد لازم:
گوشت آبگوشتی
عدس
بادمجان
کشک
نعنا داغ
پیاز داغ
نمک،فلفل،زرد چوبه
طرز تهیه:
گوشت و با پیاز و ادویه بار میکنید تا بپزد، بعد عدس را اضافه کنید ،باهم خوب بپزند
حالا بادمجان را حلقه حلقه میکنید ،سرخ میکنید و کنار بگذارید.
پیاز داغ و نعنا داغ را که آماده کردید بریزید داخل آبگوشت
نیم ساعت آخر پخت هم بادمجان و کشک را اضافه کنید و اجازه بدین که خوب با هم جا بیوفتن
نوش جان
منبع: جام جم آنلاین
تاریخ انتشار: 19 دی 1399
آخرین بروزرسانی: 19 دی 1399
گردآورنده: retrobuntiste.host-fa.ir
شناسه مطلب: 6098
به "طرز تهیه آبگوشت بادمجان همدان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت بادمجان همدان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید