طرز تهیه لواشک انار ترش به صورت مرحله به مرحله

به گزارش گردشگران شاد، آیا عاشق لواشک هستید اما حاضر نیستید لواشک های صنعتی را امتحان کنید؟ به شما تبریک می گوییم! انواع لواشک های خانگی، مانند لواشک سیب و لواشک انار، به راحتی در منزل قابل تهیه هستند؛ اما با این تفاوت که خوشمزه تر و سالم تر هستند! درست کردن لواشک انار خانگی، ساده تر از آن چیزی است که فکرش را بکنید.

طرز تهیه لواشک انار ترش به صورت مرحله به مرحله

پس در ادامه طرز تهیه این لواشک محبوب و ترش مزه و نکات مهم آن را مرور می کنیم.

طرز تهیه لواشک انار خانگی ترش و خوشمزه

مواد لازم برای 10 نفر
نمک1 قاشق مرباخوری
انار دان شده1 کیلوگرم
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
زرشک خیس خورده200 گرم
آبلیمو3 قاشق غذاخوری

مرحله اول: دانه کردن انار

  • انار ها را خوب بشویید.
  • آن را دان کنید.
  • نمک را به انارها اضافه کنید.
  • به این مخلوط 2 ساعت زمان استراحت دهید.
  • سپس انار را از صافی رد کنید تا آب اضافی آن خشک گردد.

مرحله دوم: جوشاندن انار

  • انارها را کمی چنگ بزنید و آن ها را به مدت 15 دقیقه به همراه آبلیمو و زرشک ها بجوشانید.
  • سپس اجازه دهید تا خنک گردد.

مرحله پایانی: پهن کردن مایع روی سینی

  • سینی مناسبی را انتخاب کنید.
  • آن را چرب نموده و مواد را به صورت یکسان در آن پخش کنید.
  • سینی را به صورت مستقیم در معرض آفتاب قرار دهید، تا لواشک آماده گردد.

نکته: در صورتی که تمایل به ترش شدن لواشک ندارید، زرشک و آبلیمو را حذف کنید و دو قاشق غذاخوری شکر به مواد بیافزایید.

فوت و فن تهیه لواشک انار ترش و ملس

  • برای داشتن لواشکی خوش طعم و ترش، می توانید از زرشک تازه و یا خشک در ترکیب لواشک انار بهره ببرید.
  • برای تیره تر شدن رنگ لواشک، مدت زمان پخت انار را تا 30 دقیقه افزایش دهید.
  • اضافه نمودن روغن به ترکیب انار و نمک، به بیشتر شدن کیفیت لواشک یاری خواهد نمود.
  • لواشک انار را می توان در فر به مدت 1 الی 2 ساعت با دما 120 درجه سانتیگراد نیز آماده کرد.

حرف آخر

لواشک ترش انار یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین ترشیجاتی است که در ایران هواداران بسیار زیادی دارد. این لواشک دستور پخت مشابهی در تمامی نقاط ایران دارد و برای خوشمزه تر شدن آن، می توان تغییراتی را در ترکیب اولیه ایجاد کرد؛ برای مثال مقداری سیب و یا آلو به آن اضافه نمود.

شما به چه روشی لواشک انار تهیه می کنید؟ نظرات و ایده های خود در رابطه با لواشک انار و دستور پخت آن را، در پایین همین صفحه با ما به اشتراک بگذارید. همچنین پیشنهاد می کنیم خواص رب انار و خواص انار پخته برای سرماخوردگی را نیز در انگیزه بخوانید تا با فواید این میوه بی نظیر بیشتر آشنا شوید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه لواشک انار ترش به صورت مرحله به مرحله" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه لواشک انار ترش به صورت مرحله به مرحله" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک انار ترش به صورت مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید