آشپزی

خواص گزانگبین چیست؟

گزانگبین نوعی ماده خوراکی سفید رنگ و عسل مانند است که به وسیله نوعی حشره بر روی درخت گز تولید می شود. خواص گزانگبین شامل ملین بودن، درمان درد سینه، رفع گرفتگی صدا، درمان سرفه، التهاب ریه، تنگی نفس و درمان نرمی استخوان می باشد.

19 بهمن 1399

طرز تهیه آبگوشت بادمجان همدان

آبگوشت بادمجان یک غذای سنتی همدان هستش که همواره از قدیم ندیما پای ثابت سفره همدانی های عزیز خصوصا در روزهای بارانی بوده

19 دی 1399

طرز تهیه ته چین قیمه خوشمزه

ته چین یکی از آن غذاهایی است که همه عاشقش هستند. البته بیشتر ما با شنیدن این کلمه یاد ته چین مرغ یا ته دیگ ته چینی می افتیم که همراه خیلی از غذاهای رستورانی سرو میشود

17 دی 1399

طرز تهیه آش سماق اصفهان به روش دکتر روازاده

آش سماق اصفهان یکی از آش های سنتی اصیل ایرانی است که در شهر اصفهان بسیار پر طرفدار است. این آش همانند آش میوه، یک آش ترش مزه است و طعم جذاب و خاصی دارد. آش سماق به دلیل داشتن سماق دارای خواص بیشماری است که طب سنتی نیز بر مصرف آن بسیار توصیه دارد. از این رو...

5 آبان 1399

طرز تهیه انواع شیرینی گردویی (پفکی، سنتی و روسی)

گردو صندلی ویژه در آشپزی و شیرینی پزی ایرانی دارد و استفاده از آن در انواع خوراکی ها نه تنها سلامت غذایی شان را بالا می برد بلکه باعث می گردد آن ماده خوراکی از طعم بسیار خوبی هم برخوردار گردد. در این بین از شناخته شده ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سنتی...

3 آبان 1399

طرز تهیه لواشک انار ترش به صورت مرحله به مرحله

آیا عاشق لواشک هستید اما حاضر نیستید لواشک های صنعتی را امتحان کنید؟ به شما تبریک می گوییم! انواع لواشک های خانگی، مانند لواشک سیب و لواشک انار، به راحتی در منزل قابل تهیه هستند؛ اما با این تفاوت که خوشمزه تر و سالم تر هستند! درست کردن لواشک انار خانگی،...

1 آبان 1399

در اینستای ستاره های خارجی؛ قرنطینه لاکچری چهره ها

خبرنگاران: اینستاگرام، این روز ها تبدیل به دفترچه خاطرات تصویری خیلی ها شده است. بسیاری از چهره های شناخته شده جهانی هنر و ورزش هم، از این طریق با هواداران خود در دورترین نقاط جهان در ارتباط هستند. از سوی دیگر سعی دارند با این روش هواداران بیشتری نیز برای...

30 مرداد 1399

طرز تهیه کرپ برای صبحانه؛ متفاوت و هیجان انگیز

کرپ نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می گردد و علاوه بر صبحانه، برای میان وعده و شام هم مصرف می گردد. برای صبحانه می توان آن را با شکلات، عسل و مربا و برای میان وعده و شام با گوشت یا پنیر و سبزی نوش جان کنید. فقط کافی است مواد موردنظر...

16 خرداد 1399

شوخی بهاره افشاری با آشپز شدن الناز شاکردوست

خبرآنلاین/ بهاره افشاری هم در ایام قرنطینه آشپز شد، البته نه واقعی بلکه به یاری جلوه های ویژه. او از تصویری قدیمی برای این کار استفاده نموده است.

5 خرداد 1399